دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری کارگاه آموزشی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
کارگاه آموزشی با موضوع «مهارت های ارتباطی» با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی و دفتر فرهنگسرای نهاد رهبری در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «علی اکبر کریمی» مشاور دفتر بهار نکو ضمن خوشآمدگویی به حضار گفت: نحوه ارتباط مؤثر به ما کمک میکند تا بتوانیم بهطور کلامی یا غیرکلامی و مناسب با فرهنگ جامعه نظرات، عقاید، خواستهها و نیازهای خود را ابراز نموده و به هنگام نیاز از دیگران درخواست کمک و راهنمایی نماییم. مهارت درخواست کمک و راهنمایی از دیگران در مواقع ضروری، از عوامل مهم یک رابطه سالم است. ارتباط مؤثر رمز موفقیت در کار است./فاطمه نوروزی فرد