متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1402/11/08
  • - تعداد بازدید: 132
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری کارگاه آموزشی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کارگاه آموزشی با موضوع «مهارت های ارتباطی» با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی و دفتر فرهنگسرای نهاد رهبری در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر «علی اکبر کریمی» مشاور دفتر بهار نکو ضمن خوش‌آمدگویی به حضار گفت: نحوه ارتباط مؤثر به ما کمک میکند تا بتوانیم به‌طور کلامی یا غیرکلامی و مناسب با فرهنگ جامعه نظرات، عقاید، خواستهها و نیازهای خود را ابراز نموده و به هنگام نیاز از دیگران درخواست کمک و راهنمایی نماییم. مهارت درخواست کمک و راهنمایی از دیگران در مواقع ضروری، از عوامل مهم یک رابطه سالم است. ارتباط مؤثر رمز موفقیت در کار است./فاطمه نوروزی فرد

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 93868
کلیدواژه